Support

We streven ernaar om jou zo goed mogelijk te helpen het meeste uit de krachtige functies van ArchX te halen. We zijn er altijd voor jou als je vragen of problemen hebt. Hieronder vind je alle manieren waarop je ondersteund kan worden. 

Academy

We creëerden een reeks instructievideo's voor ArchX om je te helpen opstarten. Je leert er de verschillende functies en tabbladen kennen, hoe je je eigen instellingen kan veranderen, en best practices om zoveel mogelijk uit ArchX te halen. In de meeste gevallen zal je in onze Academy al het antwoord kunnen vinden.

Voor bestaande klanten

Als je een bestaande licentie hebt voor ArchX of ArchX Cloud, en je hebt een technisch probleem, dan kan je support aanvragen in ArchX Cloud via de knop "Hulp" in je menubalk links. Heb je ArchX zonder Cloud - of kan je niet meer inloggen - dan kan je een support ticket aanmaken via de knop hieronder. Ons support team neemt dan contact met je op om het probleem op te lossen. Enkel tijdens de werkweek tussen 8 en 18, en niet op wettelijke feestdagen.

Toekomstige klanten

Als je je afvraagt of ArchX de goede match is voor jouw architectuur- of stabiliteitsbureau, neem dan gerust contact met ons op en deel al je vragen en twijfels die je hebt voor je start. We zijn er voor jou, en we helpen je graag verder!

Facturatie

Voor vragen over de facturatie kunt u ons altijd mailen.

Start met ArchX

We kunnen je 101 redenen geven om vandaag te starten met ArchX,
en de belangrijkste zijn deze drie…