Account Manager (NL)

Waar ga je werken?

ArchX levert ERP software voor Architecten, Binnenhuisarchitecten, Landschapsarchitecten, Studie- en Ingenieursbureaus. Wat ons drijft? Een grote mate aan betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We willen een inspiratiebron zijn voor anderen door te laten zien dat onze software jou meer ruimte voor jou kernactiviteiten kan bieden, en technisch mogelijk en rendabel is. ArchX is succesvol omdat we innoveren en investeren. In technologie, maar zeker ook in mensen. Bij ArchX zien we wie je bent, wat je wil en wat je kan.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Met een heerlijk ontbijt achter de kiezen ben je klaar voor een nieuwe werkdag. Door corona werken we voorlopig nog zo veel mogelijk van thuis uit maar wanneer de inhoud van je werk dit vraagt, kom je naar kantoor. We verwachten dus niet dat je dagelijks op kantoor bent, maar wel dat je dagelijks in contact blijft staan met je collega’s.

Je zet nog een koffie en je maakt je klaar voor de eerste meeting met jouw collega’s. Samen overlopen jullie de voorbije week en de uitdagingen en opportuniteiten voor de komende dagen. Best practices uitwisselen en successen toelichten geven je echt energie voor de rest van de week!

Na een lunch spring je de wagen in voor weer een week vol klantencontacten. Je hebt een afspraak bij een bedrijf waarvoor je een contractvoorstel uitwerkte. Je bent goed voorbereid en je kijkt uit naar een negotiatie waarin je de win-win opzoekt voor beiden.

Thuis gekomen beantwoord je nog enkele mails en telefoontjes alvorens je voor te bereiden voor jou volgende werkdag.

Jouw verantwoordelijkheden

Wat verwachten wij van jou?

Wij bieden jou meer dan een loon.

Een vast arbeidscontract

We gaan voor een duurzame samenwerking. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een enthousiast en hecht team.

Een aantrekkelijke verloning & extralegale voordelen

Goed werk moet evengoed beloond worden. Bovenop jouw aantrekkelijk salaris krijg je extra leuke voordelen.

De nodige ondersteuning

Je staat er niet alleen voor bij ArchX. Hulp nodig? We geven jou de juiste tools, opleiding, etc. Alles wat nodig is om de uitdagingen aan te gaan.

Een prettige informele werkomgeving

Eén met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. De vele innovaties in de digitalisering creëren nieuwe marktkansen.

Deel deze vacature :

Project management software-as-a-service, gemaakt door architecten voor architecten.

Contact Info