Voorcalculatie

ArchX Cloud heeft een automatische budgetteringsmodule.

Deze module is beschikbaar in het “Contract”.

U kunt voor elke fase van een project handmatig, maar ook automatisch bepalen welk kader het team niet mag overschrijden.

Selecteer “Voorcalculatie” in het tabblad “Budget” van het “Contract”.

U krijgt dan een venster te zien waarin de essentiële gegevens voor een automatische berekening worden samengevat, namelijk: de gemiddelde kosten van één uur diensten (op basis van de kosten die in uw eigen database zijn geconfigureerd), maar ook de vergoedingen per fase.

U kunt, zoals altijd, de uurkosten van het project vast te leggen door de totale geschatte uren voor het project te definieren en het deel van de tijd aanpassen dat voor elke fase moet worden toegewezen (ongeacht de erelonen).

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers like this: