De planningmodule is eenvoudigweg een visuele weergave van het contract. De contract en de planningsmodule communiceren in real-time.

Bent u eerder visueel aangelegd, kan u vertrekken vanuit de planning. elke fases wordt voorgesteld door een blok. Hiermee kan u eindeloos spelen volgens de evolutie van het project. Dit doet u door met de muis de fases met elkaar te verbinden, ze te laten overlappen, te verlengen of te verkorten. Elke wijziging van een fase vertaalt zich automatisch in een hercalculatie van het ganse project. Aansluitende fases worden mee aangepast.

Wijzigt u liever de aanvangs- of einddatum van een fase in het contract, kan dat ook via de contractmodule.

Doordat beide modules aan elkaar gekoppeld zijn, hoef je wijzigingen slechts éénmaal uit te voeren in de module van jouw voorkeur