Verwijderde documenten terugvinden in ArchX

Soms verwijder je per ongeluk een document dat je even later weer nodig hebt. Daarom voegden we een Recycle Bin toe aan de Documenten in ArchX. Zo kan je (per ongeluk) verwijderde bestanden alsnog downloaden en opnieuw op de juiste plek in je Documenten toevoegen. Je vindt onze nieuwe knop bij Documenten > onderaan je mappenstructuur.

Succes!

We hopen dat dit jou zal helpen om vlotter te werken met ArchX. Misschien wil je ook leren hoe je kan een bijlage aan je factuur toevoegen of facturatiemomenten instellen tijdens een fase. Als je dit een interessant artikel vond, volg ons dan zeker op YouTube voor alle ArchX video tutorials. Je vindt ons ook op Facebook en Instagram.

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers liken dit: