Bijlage factuur

Het verzenden van een factuur is meestal een belangrijk moment waarop de bouwheer duidelijke en nauwkeurige informatie moet krijgen om te voorkomen dat hij de factuur naar u terugstuurt.

Naast de ${PHASE_LINE_XXX} velden waarmee u een samenvatting van uw contractuele voorwaarden direct aan uw factuur (of het overzicht van geleverde prestaties) kunt toevoegen, hebben we aansluitend de mogelijkheid voorzien om een bijlage toe te voegen bij het verzenden van de factuur. U kan vanaf eender welk document aan uw factuur toevoegen.

Zo kunt u op elk moment een bijlage als aanvullende informatie toevoegen, zodat de klant de factuur zo snel mogelijk kan verwerken.

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers liken dit: