Facturatie Instellingen

ArchX blijft evolueren en stelt u in staat om uw factureringsworkflow verder te automatiseren.

Je kan nu:

  • De bestandsnaam configureren (die automatisch wordt gegenereerd): zie “Instellingen – Facturatie – Boekhoudkundige instellingen”. Met deze functie kunt u de velden selecteren die voor u beschikbaar zijn, terwijl u de traditionele “_” (underscore) of “-” (dash) toevoegt om overeen te komen met uw bestandsnaamgevingsprocedures.
  • Configureer de standaard facturatiecriteria:
    • BTW tarief
    • Vervaldatum factuur
    • Standaard e-mails, die u kunt gebruiken bij afwezigheid van de persoon die verantwoordelijk is voor facturering (met behoud van de gewoonlijk gebruikte factureringsmethode). Houd er ook rekening mee dat deze e-mailsjablonen ook het gebruik van dynamische velden toestaan, zoals die worden gebruikt in het factuursjabloon!

Zoals altijd zijn deze standaardinstellingen per project aanpasbaar (in het “Algemeen” venster van het contract).

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers liken dit: