Delen van documenten

ArchX Cloud laat nu toe om documenten te delen met anderen buiten jou bedrijf, op een beveiligde manier. In de module documenten vind je achter elk document een icoontje terug met drie bolletjes. Dit icoontje laat toe om bijvoorbeeld documenten te downloaden, editeren, verwijderen of hernoemen en tevens te delen.

Wanneer je deze functie wil gebruiken wordt er automatisch een link aangemaakt die je kan kopieren en doorsturen naar jou contact met wie je dit document wil delen. Dit is een beveiligde tijdelijke link die vervalt na 7 dagen. Jou contact moet dus binnen de 7 dagen op de link klikken, zoniet vervalt deze en moet er een nieuwe aangemaakt worden.

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers liken dit: