Gebruikt u al enkele jaren ArchX (Classic-versie) en bent u overgestapt naar de Cloud-versie?

U kunt nu een gebruiker deactiveren (via “Instellingen-Gebruikers”). Selecteer de gebruiker die u niet langer wilt weergeven in actieve gebruikers, klik op “Uitschakelen”. Deze gebruiker wordt dan “verborgen” voor actieve gebruikers.

Deze oude gebruikers worden simpelweg niet meer weergegeven in de actieve functies:

Anderzijds blijven de prestaties (en bijbehorende kosten) van inactieve gebruikers opgeslagen in de database en de managementrapportages. Deze funtie werkt enkel indien u “Cloud Administrator” rechten hebt.

Geef een reactie