Link Planning- & Contractmodule: Wat betekent dit voor mij?

De planningmodule is eenvoudigweg een visuele weergave van het contract. De contract en de planningsmodule communiceren in real-time.

Bent u eerder visueel aangelegd, kan u vertrekken vanuit de planning. elke fases wordt voorgesteld door een blok. Hiermee kan u eindeloos spelen volgens de evolutie van het project. Dit doet u door met de muis de fases met elkaar te verbinden, ze te laten overlappen, te verlengen of te verkorten. Elke wijziging van een fase vertaalt zich automatisch in een hercalculatie van het ganse project. Aansluitende fases worden mee aangepast.

Wijzigt u liever de aanvangs- of einddatum van een fase in het contract, kan dat ook via de contractmodule.

Doordat beide modules aan elkaar gekoppeld zijn, hoef je wijzigingen slechts éénmaal uit te voeren in de module van jouw voorkeur

Spread The Word

Laat je architectuur- of ingenieursbureau vlotter draaien met ArchX

Als je deze blog interessant vond, kan ArchX je helpen. Onze top-notch business software is er specifiek voor architecten en ingenieurs, en helpt je om een vinger aan de pols te houden in al je projecten én je financiën.
gratis demo

Further Reading

Hoe starten als architect_ArchX
Geen onderdeel van een categorie

Hoe starten als architect?

Hoe ga je succesvol van start als architect? Van het behalen van je architectuurdiploma tot het vinden van waardevolle stages. Lees het hier!

Read More »
%d bloggers liken dit: